пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Чому не можна дарувати ножі?

Оскільки ви зайшли на цю сторінку, то ви швидше за все вже чули про таку прикмету, яка стверджує, що дарувати людині ножі не бажано. Так, це вірно, така прикмета справді є і вірять у неї, на щастя чи на жаль, багато людей. Якраз про це ми зараз і поговоримо у цій невеличкій статті.
Давно вже відомо і багато хто знає, що дарувати ножі, наприклад, на будь-яке свято, припустимо, на день народження або новий рік, не можна. Але чому? А вся справа в тому, що існує повір'я, що подарований ніж, кинджал або набір ножів може нести в собі погану енергетику. І нести її ножі можуть у разі, якщо їх або його вам подарували, а не купили ви собі самі.
Крім того, вважається, що подаровані ножі можуть вселити в людину відчуття агресії, негатив і навіть злість. Бувало й так, що недавно подарованими ножами чоловік, наприклад, міг вбити того, хто проживає з ним в одній квартирі. Загалом, у народі кажуть, що ножі, які вам подарували, ні до чого доброго не ведуть.

Що робити, якщо вам дарують ножі?

Щоб ножі, подаровані вам, не принесли невдач і злоби у життя, вам потрібно (під час вручення цього подарунка) дати людині незначну суму грошей — 1-5-10-20 гривень, не має значення, головне — дати. Начебто ви їх купили у нього. Тоді, так би мовити, закляття, спаде і все буде добре.
Хоч і можна, звичайно, взяти або дати грошей, коли даруєте або отримуєте в подарунок ніж або ножі, все ж краще уникати подібних ситуацій. Якщо ви самі хочете подарувати ножі, наприклад, братові або чоловікові, не варто цього робити, щоб уникнути зайвих розчарувань у житті цієї людини. Навіть якщо людина любить ножі та займається їх колекціонуванням, все одно краще обрати що-небудь інше, адже подарунків у світі безліч.

Популярні публікації